© 2015 by BROG B2B Spółka z ograniczoną odpowiedzialnością sp. k.
ul. Okopowa 47, 01-059 Warszawa,+48 22 290 66 11, 
biuro@brogb2b.pl

 

Program
konferencji...

 V SWEETS & COFFEE FORUM 2019, 20 maja Marriott Warsaw Hotel 

 

8.00 - 9.00             REJESTRACJA UCZESTNIKÓW

9.00-11.00           EFEKTYWNY BIZNES W DOBIE REGULACJI, POGOŃ ZA TRENDAMI,
  
                               STABILIZACJA CZY ROZWÓJ – JAK I KTÓRĘDY?

 

Prezentacja: 

Marcin Zawadzki, prezes Związek Pracodawców Hoteli, Restauracji i Cateringu

Moderator:

Karolina Stępniak, dyrektor wydawnicza BROG B2B

Paneliści:

Tomasz Kruk, dyrektor operacyjny, członek zarządu Costa Coffee Polska

Łukasz Mrowiński, współzałożyciel i prezes zarządu Etno Cafe

Adam Ringer, współtwórca, współzałożyciel i prezes zarządu Green Caffè Nero

Marcin Snopkowski, dyrektor generalny Grycan - Lody od Pokoleń

Marcin Zawadzki, prezes Związek Pracodawców Hoteli, Restauracji i Cateringu

 

    


9.00 - 13.30           BUSINESS SPEED DATING - SPOTKANIA "KUPCÓW" / CATEGORY MANAGERÓW 
                                   Z DOSTAWCAMI - TURA I  
       

                                                                                                                                   
Indywidualne spotkania przedstawicieli sieci odpowiedzialnych za wyposażenie, zaopatrzenie i inwestycje ("kupców") z zainteresowanymi dostawcami produktów, urządzeń lub usług. Business Speed Dating rozpoczyna się równocześnie z konferencją Sweets & Coffee Forum i odbywa się w osobnej sali specjalnie przygotowanej do osobistych spotkań. 

Szczegóły oraz zasady uczestnictwa: biuro@brogb2b.pl

 

 

11.00 - 12.00            PRZERWA KAWOWA

12.00-13.30         BIO, VEGAN, ZERO WASTE – MODNA OFERTA, CZY SYMBOLE
                                 NASZYCH CZASÓW?

Prezentacja: Agnieszka Sadowska-Konczal - współzałożycielka Polskiego Stowarzyszenia Zero Waste

Kawa w dobrym opakowaniu  

Prezentacja: Tomasz Wajs, business development manager Poland & Danube Tetra Pak

Moderator:

Milena Kaszuba-Janus, redaktor naczelna Nowości Gastronomiczne, redaktor Sweets & Coffee, Horecanet.pl

 

Paneliści: 

Katarzyna Błażejewska-Stuhr, blogerka

James Hancock, współtwórca, współwłaściciel Organic Coffee & more

Anna Kaczor – head of category management Starbucks Europe

Agnieszka Sadowska-Konczal - współzałożycielka Polskiego Stowarzyszenia Zero Waste

Evgeniya Lugovaya, współautorka konceptu Wise Cafe

Krzysztof Rzyman, właściciel kawiarni STOR 

13.30 - 14.30            LUNCH W RESTAURACJI HOTELOWEJ LILLA WENEDA


14.30 - 18.00         BUSINESS SPEED DATING - SPOTKANIA "KUPCÓW" / CATEGORY MANAGERÓW 
                                  Z DOSTAWCAMI - TURA II

                                                                                                                                            
Indywidualne spotkania przedstawicieli sieci odpowiedzialnych za wyposażenie, zaopatrzenie i inwestycje ("kupców") z zainteresowanymi dostawcami produktów, urządzeń lub usług. Business Speed Dating rozpoczyna się równocześnie z konferencją Sweets & Coffee Forum i odbywa się w osobnej sali specjalnie przygotowanej do osobistych spotkań. 

Szczegóły oraz zasady uczestnictwa: biuro@brogb2b.pl

14.30- 15.30            ALTERNATYWA W OFENSYWIE – JAK NIE POLECIEĆ W KOSMOS?

Prezentacja:

Marcin Michalik, ekspert rynku kawowego, założyciel Szkoła Baristów Colours of Coffee

Moderator:

Karolina Stępniak, dyrektor wydawnicza BROG B2B

Paneliści:

Tomasz Kubiak, menadżer handlowy na Europę i Kraje Wschodnie Bravilor

Adrian Leszek, beverage development coordinator Costa Coffee Polska

Marcin Michalik, ekspert rynku kawowego, założyciel Szkoła Baristów Colours of Coffee

Marcin Rusnarczyk, dyrektor sprzedaży Hamda Trade

15.30 - 16.00             PRZERWA KAWOWA

16.00-17.30            CUSTOMER EXPERIENCE, EMPLOYER BRANDING, SOCIAL MEDIA  
                                   – PO CO, JAK I DLA KOGO?

Moderator:

Marta Panfil, współwłaścicielka Agencja Kreatywna Fika

Paneliści:

Krzysztof Kaliciński, business development & operations director, business trainer & coach (EQF4) Green Caffe Nero​

Filip Kubica, współwłaściciel Chimney Cake Bakery

Anna Macnar, CEO HRM Institute

Marcin Potkański, CEO Brandish, właściciel kawiarni Mitte - chleb i kawa

Mateusz Sielecki, dyrektor regionalny Starbucks Polska

17.30-19.00               BUSINESS MIXER

 


19.00-22.30            UROCZYSTA GALA SUPPLIER OF THE YEAR ORAZ SWEETS & COFFEE AWARDS

Zwieńczenie Forum, to wspaniała kolacja podczas której wręczone zostaną nagrody w konkursach SUPPLIER OF THE YEAR oraz SWETS & COFFE AWARDS. Podczas uroczystości poznamy także osiągnięcia niektórych laureatów ubiegłorocznej edycji. Druga edycja konkursu SUPPLIER OF THE YEAR to wyjątkowa okazja do promocji najlepszych firm – dostawców dla sektora HoReCa w Polsce. Nagroda w konkursie to efektywne i skuteczne narzędzie marketingowe służące promocji oferty na rynku kawiarni, lodziarni, cukierni, piekarni i HoReCa - szczegóły tutaj

​Piąta edycja konkursu SWEETS & COFFEE AWARDS, to wyjątkowa okazja promocji najlepszych Kawiarni, Cukierni, Lodziarni, Piekarni w Polsce oraz uhonorowania pracy, a także osiągnięć ich właścicieli i personelu. To również kształtowanie pozytywnego wizerunku całej branży. Zapraszamy do nadsyłania zgłoszeń - całkowicie bezpłatnie! Właścicielom obiektów, które przystąpią do konkursu przysługują dwie Bezpłatne Karty Wstępu uprawniające do udziału w całym wydarzeniu V Forum Rynku Kawiarni, Cukierni, Lodziarni i Piekarni SWEETS & COFFE 2019 - szczegóły tutaj.

S&C2019 gala.png